zaterdag 26 oktober 2013

'behelpen'

Mijn werkzaamheden gaan er de komende tijd 'anders' uitzien. Ik ga minder kleding maken en me vooral bezighouden met het organiseren van een presentatie in het voorjaar van 2014.
Ik heb, volgens plan, bij elk vestje een tuniek gemaakt, totaal zijn het drie combinaties geworden.
Documentatie is erg belangrijk en ik maak daarom zodra iets klaar is foto's. Het liefst met model, maar meestal maak ik gebruik van paspoppen.
Ook is het 'model van de maand oktober' klaar, dit keer was ik zelf het model en vanmorgen wilde ik foto's maken voor mijn blog, maar ik was alleen thuis, dan is het dus ......
behelpen.

Er kan nog gekozen worden voor het 'model van de maand november'!
 Maak je keuze en stuur een berichtje!

7 opmerkingen:

 1. Jurk 3 zou ik zeggen. En je jurk is goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jurk 3 zou ik zeggen. En je jurk is goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nummer 3 is inderdaad een leuk model, ik vraag me alleen nu al af hoe ik al die details voor elkaar ga krijgen ;)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie jurk geworden! Als het nou volgende keer weer behelpen wordt dan weet je wie je bellen moet he? Wie heeft er nou de luxe van een om de hoek wonende fotograaf die je met liefde zou willen helpen? :) http://www.henkparthesius.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest wel erg om mezelf lachen, met de zelfontspanner en op een krukje in een hoekje:). Kom binnenkort langs voor een serieuze foto, ik maak graag gebruik van die luxe :). Trouwens, welk model kies jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kiezen uit dit model van de maand vind ik erg moeilijk omdat eigenlijk geen van de 4 modellen mij aantrekt. Stiekem had ik gehoopt dat ik stilletjes mijn beurt voorbij kon laten gaan deze keer... maar nee dus. Dan denk ik dat ik model 2 kies.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarschijnlijk ben ik zó positief bevooroordeeld dat ik alle modellen uit de jaren '50 leuk vind! Wel bedankt dat je toch een keuze hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen