woensdag 30 november 2011

handwerkonderwijs

In de doos onder ons bed bewaar ik de werkstukken die ik op de lagere school tijdens de handwerklessen gemaakt heb. Als kind was ik ook al dol op handwerken en ik ben waarschijnlijk een voorbeeldige leerlinge geweest, alles ziet er zo keurig uit!
Mijn moeder was ook handwerkjuf én bewaart ook alles, zo kwam laatst dit boek tevoorschijn. Dit boek had ík nog nooit gezien en ik was enigszins geschokt. Al mijn keurig uitgevoerde werkstukjes kwamen rechtstreeks uit dit boek!

In die tijd had ik al de ambitie om vrije werken te maken, tijdens de handwerkles op school kreeg ik de ruimte om zelf iets te verzinnen. Ik ben wel trots op mijn eerste kunstwerk!

1 opmerking:

  1. Hai Ingrid, Ik kwam vandaag op jouw site terecht en zag het boekje in dit blogje! Wat een leuk boekje! Ik vroeg me af of je het zou willen verkopen of dat je mij misschien zou kunnen helpen waar ik dit boekje kan vinden. Ik volg een handwerkopleiding en schrijf mijn scriptie over handwerkonderwijs op de basisschool, vandaar! Groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen