vrijdag 7 maart 2014

maart roert zijn staart

Vorig jaar november kondigde ik aan dat ik eind maart open dagen zou organiseren in mijn atelier. Ik koos een datum ruim vooruit zodat ik voldoende tijd had om alles goed voor te bereiden.  Niet alleen heb ik die tijd nodig om nieuw werk te maken om tijdens de open dagen te showen, maar ook om publiciteit te 'organiseren'.
In januari al heb ik naar een aantal tijdschriften een persbericht gestuurd, van de meesten heb ik daarna niets meer gehoord. Onderstaande afbeelding stuurde ik met een berichtje naar het tijdschrift 'Margriet'. Het bericht was doorgestuurd naar de moderedactie kreeg ik als antwoord.
In het blad Handwerken zonder Grenzen is een aankondiging geplaatst.
Volgende week ga ik opnieuw wat berichten versturen, nu naar de plaatselijke kranten.

Natuurlijk verstuur ik ook gewoon uitnodigingen. Gister zijn de gedrukte kaarten bezorgd. Meestal print ik mijn uitnodigingen zelf, maar tegenwoordig is het voordeliger om kaarten te laten drukken. Niet alleen de voorkant van de uitnodiging moest ontworpen worden, maar ook de achterkant van de kaart moest worden vormgegeven.
Ik heb besloten dat ik de postzegels naast het postzegelvakje ga plakken.

Afgelopen periode heb ik ook veel gebreid.
In samenwerking met Wolenco heb ik een vest en een trui ontworpen en gebreid van prachtige deense wol.
Op de komende Brei- en Haakdagen in Amersfoort ( 15 en 16 maart) zullen de twee modellen te zien zijn.


1 opmerking:

  1. Hallo Ingrid, ziet er mooi uit! Wil graag op je open dag komen maar moet ik dan perse een uitnodiging hebben? Groet Lianne

    BeantwoordenVerwijderen