woensdag 19 juni 2013

doelen en kiezen

In de blog 'No Tabula Rasa; lesje doelen stellen' beloofde ik om na 4 weken terug te komen op mijn zelf gestelde doel: ik wilde reacties uitlokken op mijn blog.
Door te vragen  naar een ieders voorkeur lukte dat ook even, maar blogs zijn niet lang houdbaar en al snel hield het reageren op.
Wat het me wel heeft opgeleverd, is het idee om 'model van de maand' te introduceren. Ook nu vraag ik om de voorkeur van de bloglezers, maar ik maak het mezelf niet te makkelijk. Bij deze eerst 3 modellen had ik een selectie gemaakt, de modellen waar ik minder zin in had, liet ik weg.
In het vervolg plaats ik een hele pagina met modellen, zo sluit ik mijn eigen voorkeur zoveel mogelijk uit. Ook lastige modellen kunnen worden gekozen, ik wil tenslotte alles kunnen maken.

Het model met de meeste stemmen ga ik de maand daarop uitvoeren. Op elke blog maak ik voortaan een link naar 'model van de maand'. Hier kan een nieuw model gekozen worden en zullen de vorderingen van de uitvoering te volgen zijn.
Model 1 is met stip gekozen, die ga ik dus binnenkort uitvoeren. Nu nog op zoek naar een slachtoffer voor wie ik de eerste jurk kan maken, wordt vervolgd.....


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd wat de volgende jurken zullen zijn waaruit we kunnen kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn plan is om aan het begin van elke maand te starten, dus vanaf juli kan er gekozen worden en zal er een link te zien zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben kiesklaar! Vol verwachtig kijk ik uit naar de link.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er ook zin in en ben al een beetje aan het vooruit werken, dat kan alleen deze maand, hierna heb ik voor elk model slechts één maand de tijd!

  BeantwoordenVerwijderen